بزرگترين مركز تور هاي خارجي ايران بزرگترين مركز تور هاي خارجي ايران .

بزرگترين مركز تور هاي خارجي ايران

معبد لوتوس در كشور هند

 

ايران كشور نسبتا خشكي هست و مردم كشور ما ترجيح مي‌دهند كه تور اروپا را انتخاب كنند تا از مناظر سبز اين قاره ديدن كنند ولي با توجه به تفاوت در سلايق جمعيت كثيري از گردشگران ايراني به مكان هاي گردشگري تاريخي و كهن علاقمند هستند كه يكي از پر طرفدار ترين كشور هاي گردشگري از حيث جاذبه هاي تاريخي و معماري كهن ، كشور هند ميباشد كه به صورت روزانه به معرفي كليه مكان هاي گردشگري موجود در پكيج مسافرتي تور هند خواهيم پرداخت .

 

 

 

يكي از مواردي كه سبب مي شود در هند، تور دهلي را به تور گوا ترجيح دهيد مي تواند معبود لوتوس باشد كه به نام هاي معبد نيلوفر آبي، معبد آئين بهائي يا مشرق الاذكار بهائيان نيز مشهور است و علاوه بر اينكه به عنوان مادر معابد در شبه قاره هند محسوب مي شود، نكته اصلي آن اين است كه معمار آن يك ايراني بهائي با نام فريبرز صهباست كه شكل ظاهري آن را به شكل گل نيلوفر ساخته است.

هميشه اگر دقت داشته باشيد در تمامي بناهاي مشهور تمامي شهرهاي دنيا در ساخت آنها چندين شخص با اقليت هاي مختلف همكاري داشته اند، و همچنين هر جزئي از آن نيز از كشورهاي مختلفي تهيه شده اند. دقيقا مانند اين بناي عظيم و زيبا كه در تور دهلي از آن ديدن خواهيد كرد كه از 27 گلبرگ تشكيل شده است كه با بتن سفيد ساخته شده اند و سنگ مرمرهايي كه از يونان خريده و در ايتاليا برش داده شده اند، پوشيده شده است.

 

 

 

 

مراحل ساخت معبد نيلوفر آبي نيز خود داستان جالبيست. اين بنا در زمان حكومت دولت خانم گاندي ساخته شده است و از آنجا كه در آن زمان واردات اجناس خارجي ممنوع بوده است، اين بناي باشكوه بدون امكانات معماري مدرن و حتي بدون بولدوزر و مته برقي ساخته شده است، اما هيچ كدام از اين موارد سبب نشده است كه اين پديده جهاني خلق نشود كه تا كنون نيز جوايز بين المللي فراواني از نظر هنر معماري دريافت كرده است.

 

 

 

 

 

دليل ديگري علاوه بر معماري كه باعث شده اين بنا به يكي از بايدهاي تور هند تبديل شود، اين است كه اين بنا را بعد از استقلال هند، سمبل معماري آن كشور مي دانند و روزنامه تايمز به معبد لوتوس، لقب تاج محل قرن بيستم را داده و حتي تمبر يادگاري نيز در كنار سه بناي مهم ديگر هند براي اين معبد چاپ كرده اند.

در مركز اين گل نيلوفر كه ساخت آن در سال 1980 شروع و 6 سال به طول انجاميده است، تالار بزرگي با ظرفيت 1300 نفر تعبيه شده است كه نه در بزرگ به اين تالار مركزي باز مي شود، كه هر كدام از اين درها در 9 طرف ساختمان قرار داده شده اند. در بالاترين بخش ساختمان ارتفاع آن از كف 27.34 متر مي باشد و قطر آن نيز 70 متر است، و مساحت 64.10 هكتاري را در نزديكي كاخ رياست جمهوري هندوستان براي آن اختصاص داده اند.

در تور هند از ديدن جمعيت زياد و شلوغ آن، نبايد چندان متعجب شويد و همين جمعيت زياد سبب شده تا از هر دين و آئيني در اين كشور به وفور يافت شود و همگي آنان با احترام به عقايد هم در آسايش با هم زندگي نمايند كه بيشترين آنها را نيز بهائي ها تشكيل مي دهند اما در اين بناي باشكوه، علاوه بر مناس ويژه بهائيان، ساير هنديان عزيز با هر مدهب، آئين و اعتقادي به تفكر و مناجات بپردازند.

 

 بيشتر:

https://goo.gl/YXYhvn

https://visiting-russia.com


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ساعت: ۰۳:۵۶:۲۰ توسط:سانيتا مقداد موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :